Това световно по футбол определено си заслужава гледането, защото изненадите и

...
Това световно по футбол определено си заслужава гледането, защото изненадите и
Коментари Харесай

Учителят, който стана милионер благодарение на Мондиал 2022

Това световно по футбол несъмнено си заслужава гледането, тъй като изненадите и обратите са съвсем непрекъснати. И това няма по какъв начин да не радва всеки футболен почитател.
 Мондиал 2022, Кристиано Роналдо, Португалия против Швейцария и по какъв начин футболистът открадна шоуто
Снимката от Мондиал 2022, за която всички приказват

Когато Кристиано Роналдо открадне шоуто... като запаса

Но тези обрати и изненади могат да се окажат нож с две остриета, когато човек залага на крайния излаз. Но от вярната страна на острието се е оказал един преподавател, който с помощта на националния тим на Мароко към този момент е милионер.

Според Action Network, преподавател по войлебол от Ню Йорк е решил да заложи пари на това Мароко да отстранят Испания. Нещо, което преди мача беше по-скоро в областта на смелите фантазии. Но след мача се оказа действителност, тъй като мароканците съумяха да надвият над испанците след дузпи.

MILLION WINNER THANKS TO MOROCCO

(via | )
— Action Network (@ActionNetworkHQ)
А по-щастлив човек от въпросния преподавател надали има, тъй като той е заложил Мароко да продължи в идната фаза цели 90 000 $, като признава, че това е най-големият залог, който е правил досега. Но все пак не е гледал мача, а просто е проверявал резултата на телефона си.

И в последна сметка е спечелил 1 милион $ от успеха на Мароко. Още по-впечатляващи са изказванията на учителя, че не знае съвсем нищо за националния тим на Мароко и футболистите. " Не знам името на нито един състезател ", добавя още той.
 Ивана Нол, Мондиал 2022, Хърватия и моделът, за който всички приказват
Сексапилната фенка на Хърватия, която всички футболни почитатели зяпат

Коя е Ивана Нол

Признава, че не е знаел доста какво прави, когато е заложил всички тези пари, само че е следвал логиката, че мароканците са били в позицията на новобранец и надали някой е залагал на тях, написа Fox Sports.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР